Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Klarer Samsung å overbevise deg i år, eller venter du på en eventuell X-modell? (Ill.: Samsung)

TIES Plus WITH Ink Lost Blyantskjørt SKIRT DOBBY 1qxng0wP5X

Shirt BH LingaDore BRA DAILY T 0Xwtx6qv

Er det verdt å punge ut igjen?

Hva er egentlig forskjellene mellom Note 8 (les vår anmeldelse) og Note 9? De to modellene ser jo veldig like ut.

Oppgradert batteri og skjerm

Samsung vet at det blir vanskeligere og vanskeligere å overbevise kundene om å handle en ny mobil til oppunder 10 000 kroner hvert år.

Så var definitivt tilfellet med S9-modellene som ser identiske ut med fjorårets, noe som trolig var en medvirkende årsak til at de nyeste Galaxy-toppmodellene selger dårlig.

Det er ikke godt å si hvordan Note 9 vil gjøre det, men vi tror det kan bli vanskelig å selge en ny phablet som ser veldig lik ut, eller tror du disse spesifikasjonesforbedringene er nok (større batteri og skjerm)?

Samsung gjør sitt beste for å prøve å overbevise om at Note 9 er verdt oppgraderingen om man punget ut for Note 8 august i fjor. (Ill.: Samsung)
Stikkord: Mobil, note, Adrianna Papell Ballkjole Papell Adrianna TBpwaqx6
TIES Plus WITH Ink Lost Blyantskjørt SKIRT DOBBY 1qxng0wP5X TIES Plus WITH Ink Lost Blyantskjørt SKIRT DOBBY 1qxng0wP5X TIES Plus WITH Ink Lost Blyantskjørt SKIRT DOBBY 1qxng0wP5X TIES Plus WITH Ink Lost Blyantskjørt SKIRT DOBBY 1qxng0wP5X TIES Plus WITH Ink Lost Blyantskjørt SKIRT DOBBY 1qxng0wP5X
Overmateriale: 92% bomull, 7% viskose, 1% elastan Materiale: Denim Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 40°C, Kan ikke tørkes i tørketrommel, Finvaskprogram
Slik slipper du reklamen på itavisen ×