Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Klarer Samsung å overbevise deg i år, eller venter du på en eventuell X-modell? (Ill.: Samsung)

langermet Topper BACK by edc TEE DETAIL Esprit q8YqwXZ

med T DIVISION shirts print Diesel T FL JUST PW1vnwIAqY

Er det verdt å punge ut igjen?

Hva er egentlig forskjellene mellom Note 8 (les vår anmeldelse) og Note 9? De to modellene ser jo veldig like ut.

Oppgradert batteri og skjerm

Samsung vet at det blir vanskeligere og vanskeligere å overbevise kundene om å handle en ny mobil til oppunder 10 000 kroner hvert år.

Så var definitivt tilfellet med S9-modellene som ser identiske ut med fjorårets, noe som trolig var en medvirkende årsak til at de nyeste Galaxy-toppmodellene selger dårlig.

Det er ikke godt å si hvordan Note 9 vil gjøre det, men vi tror det kan bli vanskelig å selge en ny phablet som ser veldig lik ut, eller tror du disse spesifikasjonesforbedringene er nok (større batteri og skjerm)?

Samsung gjør sitt beste for å prøve å overbevise om at Note 9 er verdt oppgraderingen om man punget ut for Note 8 august i fjor. (Ill.: Samsung)
Stikkord: Mobil, note, Adrianna Papell Ballkjole Papell Adrianna TBpwaqx6
langermet Topper BACK by edc TEE DETAIL Esprit q8YqwXZ langermet Topper BACK by edc TEE DETAIL Esprit q8YqwXZ langermet Topper BACK by edc TEE DETAIL Esprit q8YqwXZ langermet Topper BACK by edc TEE DETAIL Esprit q8YqwXZ langermet Topper BACK by edc TEE DETAIL Esprit q8YqwXZ
Overmateriale: 48% bomull, 34% viskose, 18% polyester Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram
Slik slipper du reklamen på itavisen ×